Giriş Kayıt
Jonathan Costelloe

Jonathan Costelloe


Dublör

Jonathan Costelloe, dublör.

30 Gün Gece (2007), Terabithia Köprüsü (2007), Savaşçının Yolu (2010), Yeni Yılın İlk Çekilişi (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathan Costello | Johnathon Costelloe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör 7.1 275,006
2017 Aksiyon Dublör 7.9 493,430

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Dublör 6.6 230,985

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Dublör 8.1 370,852

Suikast
2016 Aksiyon Dublör 5.7 67,851

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Dublör 6.1 194,083

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Dublör 7.4 440,585

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Dublör 6.0 151,336

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Dublör 7.8 567,517

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Dublör 7.9 721,499

Yeni Yılın İlk Çekilişi
2012 Fantastik Dublör 6.8 7,657

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Dublör 9.4 1,566,735

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Dublör 8.5 116,216
2010 Dram Dublör 7.9 545

Ayı Yogi
2010 Animasyon Dublör 4.6 19,027

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Dublör 6.3 130,395

Savaşçının Yolu
2010 Aksiyon Dublör 6.3 24,334
2010 Dram Dublör 5.9 4,885

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Dublör 8.5 206,788

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Dublör 5.4 19,504

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Aksiyon Çeşitli 6.6 142,781

Arayıcının Efsanesi
2008 Aksiyon Dublör 7.7 31,967

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Dublör 6.5 180,302
2007 Fantastik Dublör 4.7 1,774

30 Gün Gece
2007 Korku Dublör 6.6 156,418

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Dublör 7.2 132,381

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Dublör 6.9 341,656
2005 Aksiyon Dublör 7.2 368,793
2005 Aksiyon Dublör 6.0 2,407

Mii-Sii: Sevimli su devi
2005 Macera Dublör 5.4 652

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 251,332
2003 Aksiyon Dublör 3.7 209

Son Samuray
2003 Aksiyon Dublör 7.7 371,849

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Dublör 8.9 1,504,287
2003 Korku Dublör 5.5 1,925
2003 Fantastik Dublör 5.2 2,100

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Dublör 8.7 1,360,372
2002 Aksiyon Dublör 4.0 1,458
2002 Gerilim Dublör 5.3 343
2001 Macera Dublör 6.7 2,768

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Dublör 8.8 1,520,038
2000 Dram Dublör 7.2 31

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Dublör 6.8 38,321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019