Giriş Kayıt
Michael Brunet

Michael Brunet


Animasyon, Görsel Efekt

Michael Brunet, animasyon, görsel efekt.

Doktor Strange (2016), X-Men Başlangıç: Wolverine (2009), Matrix Revolutions (2003), Hellboy (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Animasyon 7.5 521,591

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Animasyon 6.3 151,065

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Animasyon 5.3 167,069

Ayı Paddington
2014 Komedi Animasyon 7.2 85,416
2013 Aksiyon Animasyon 6.3 137,000

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.7 713,856

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 242,725

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 153,418

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Animasyon 5.8 108,721

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Animasyon 4.3 12,701

Kara Büyü
2009 Korku Görsel Efekt
Animasyon
6.6 177,670

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Animasyon 6.6 439,889

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Animasyon 6.6 81,890

Canavar
2008 Macera Görsel Efekt 7.0 352,424

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 33,855

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Görsel Efekt 3.3 102,768
2004 Aksiyon Animasyon 6.9 290,632
2004 Animasyon Görsel Efekt 4.0 1,045

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Animasyon 6.7 417,708

Kaena: Kehanet
2003 Aksiyon Animasyon 6.1 3,697
2003 Belgesel Görsel Efekt 6.7 80
2001 Animasyon Animasyon 6.9 65
2001 Belgesel Görsel Efekt 6.6 50
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019