Giriş Kayıt
Michael Todd

Michael Todd (50)


Görsel Efekt, Animasyon

Michael Todd, 13 Eylül 1968 Barnsley, Güney Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu görsel efekt, animasyon.

Ratatuy (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1968
Doğum Yeri: Barnsley, Güney Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cennetimden Bakarken
2009 41 Dram Görsel Efekt 6.7 142,049
2009 41 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,013,036

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 41 Animasyon Animasyon 6.8 88,554

Vol. İ
2008 40 Animasyon Çeşitli 8.4 875,855

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 40 Aksiyon Çeşitli 6.5 173,469

Ratatuy
2007 39 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
8.0 557,120

İnanılmaz Aile
2004 36 Animasyon Çeşitli 8.0 577,039
2002 34 Animasyon Çeşitli 7.1 10,758
Dizi Altyazıları
Vikings (6,867) Supernatural (2,041) Titans (1,725) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,335) Friends (1,010) The Flash (933) La Casa de Papel (852) Arrow (824) Black Mirror (709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018