Giriş Kayıt
Carmen Ngai

Carmen Ngai


Görsel Efekt, Animasyon

Carmen Ngai, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ters Yüz
2015 Animasyon Animasyon 8.2 528,996
2013 Animasyon Görsel Efekt 7.6 11,244
2013 Animasyon Görsel Efekt 7.6 7,566

Cesur
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.1 335,680

Yukarı Bak
2009 Animasyon Görsel Efekt 8.2 836,331

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 896,645

Ratatuy
2007 Animasyon Görsel Efekt 8.0 573,689
2002 Animasyon Çeşitli 7.1 10,973

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 732,287
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019