Giriş Kayıt
Hayley Easton Street

Hayley Easton Street


Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Hayley Easton Street, görsel efekt, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları
2018 Macera Sanat Yönetmeni 6.7 139,750

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 317,706

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 164,410

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Sanat Yönetmeni 7.3 356,699

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.0 774,831
2014 Dram Görsel Efekt 7.7 416,718

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 149,598

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 136,175

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.9 539,042

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 524,229

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 546,782

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Yönetmeni
5.7 170,713

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 600,699

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Sanat Bölümü 4.9 60,515

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 127,663
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 237,652
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 543,544

Despero
2008 Macera Sanat Bölümü 6.1 33,861

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 119,167

Kayıp Yüzük
2007 Dram Görsel Efekt 6.6 4,144

Yıldız Tozu
2007 Macera Görsel Efekt 7.7 237,420

Aşka Hazır mısın?
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.1 137

İskoçya'nın Son Kralı
2006 Biyografi Görsel Efekt 7.7 164,151

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
4.5 9,520
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 98,742

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 248,082

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 171,490

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 481,992

Diptekiler
2002 Korku Görsel Efekt 6.2 19,656

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 485,654

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 562,297
1995 Dram Sanat Bölümü 5.1 3,599
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019