Giriş Kayıt
Karen Shaffer

Karen Shaffer


Animasyon, Kameraman

Karen Shaffer, animasyon, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hey Arnold!
2002 Animasyon Animasyon 6.0 5,767

Ailem Bir Acayip
2001 Animasyon Animasyon 7.2 28,407

Sünger Bob Kare Pantolon
1999 Animasyon Animasyon 8.1 72,262
1995 Animasyon Animasyon 7.9 6,835
1994 Animasyon Animasyon 7.7 27,291
1990 Animasyon Kameraman 7.5 28,268

Simpsonlar
1989 Animasyon Kameraman 8.7 328,801
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019