Giriş Kayıt
Chris Hacker

Chris Hacker


Animasyon, Sanat Bölümü

Chris Hacker, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Animasyon 7.5 2,229

Uzaylı Vander
2013 Animasyon Animasyon 7.3 2,834

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Animasyon 8.3 11,746
2010 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 859
2009 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 5,301

Ben 10: Omnitrix'in Sırrı
2007 Animasyon Animasyon 7.2 1,355
2007 Animasyon Animasyon 7.6 80
2003 Animasyon Animasyon 7.0 7,623

Aile Reisi
1998 Animasyon Sanat Bölümü 8.2 280,355

Simpsonlar
1989 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
8.7 328,571
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019