Giriş Kayıt
Andrea Rosen

Andrea Rosen (45)


Oyuncu

Andrea Rosen, 02 Şubat 1974 Delmar, New York, ABD doğumlu oyuncu.

On Emir (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1974
Doğum Yeri: Delmar, New York, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.9 5,780
2013 39 Dram Oyuncu 6.2 114
2011 Komedi Oyuncu 7.9 30,574

On Emir
2007 33 Komedi Oyuncu 5.1 15,995

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 32 Komedi Oyuncu 5.7 14,454
2005 31 Komedi Oyuncu
6.6 4,500

Şaman Kral
2005 Animasyon Oyuncu 8.1 4,402

Çıplak Silah 3
1994 20 Aksiyon Oyuncu 6.5 89,553
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019