Giriş Kayıt
Elia Muñoz

Elia Muñoz


Oyuncu

Elia Muñoz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Oyuncu 5.9 231
2000 Oyuncu 5.6 572
1999 Oyuncu 6.0 267
1996 Dram Oyuncu 6.9 649
1994 Komedi Oyuncu 3.8 61
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019