Giriş Kayıt
James Kwong

James Kwong


Oyuncu

James Kwong, oyuncu.

Days of Our Lives (1965) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 3.4 1,217
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2013 Belgesel Oyuncu 6.1 213
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,433
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018