Giriş Kayıt
Ville Vaajakallio

Ville Vaajakallio


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Animasyon, Özel Efekt

Ville Vaajakallio, görsel efekt, sanat bölümü, animasyon, Özel efekt.

Heinähattu ja Vilttitossu (2002), Raid (2003), (2003) Pahat pojat (2003), (2013) Kaappari (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görsel Efekt 6.4 327
2014 Aile Görsel Efekt 5.5 119
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 833

Ender İhracat: Bir Noel Hikayesi
2010 Aksiyon Animasyon
Görsel Efekt
6.7 23,796
2004 Macera Görsel Efekt 6.0 540
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.5 3,404

İsterik
2004 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
2.7 3,172
2003 Dram Sanat Bölümü 4.6 1,743
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 1,936
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 4,293
2002 Aile Görsel Efekt 6.5 515
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019