Giriş Kayıt
Giuseppe Tagliavini

Giuseppe Tagliavini


Görsel Efekt

Giuseppe Tagliavini, görsel efekt.

Don Matteo (2000), Unfair Competition (2001), Imperium: Augustus (2003), San Paolo (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Guiseppe Tagliavini
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 323,048

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 137,682
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 478,514
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 42,691
2016 Macera Görsel Efekt 6.4 68,688

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 571,199

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 333,009

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 435,252

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 562,244

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 642,626

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 679,736

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 716,531

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 201,451

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 470,411
2011 Korku Görsel Efekt 3.7 183

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 603,667
2011 Macera Görsel Efekt 7.0 219,297

Başlangıç
2010 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 1,820,454

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 253,244
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 238,393
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,036,202
2009 Dram Görsel Efekt 6.3 57,656

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 190,459

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.6 414,577

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Görsel Efekt 6.0 159,617

Bir Dans Filmi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 11,077
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 451,788

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 375,704

Başka Bir Adam
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 10,404

Kimse Var Mı?
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 4,409

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 178,045

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 119,471

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 35,476

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 320,915

Noel Baba Fred
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 37,057
2007 Korku Görsel Efekt 6.8 240,433

Otel 2
2007 Korku Görsel Efekt 5.5 79,987

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 237,495

Gün Işığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.3 218,762
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 8,852

Küçük Adam
2006 Komedi Görsel Efekt 4.4 45,969

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 22,197

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 91,747
2006 Korku Görsel Efekt 4.9 74

Ölü Gelin
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.4 222,278

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 484,768

Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.5 114,871

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.6 386,832

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 1,182,834

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 249,011

Büyük İskender
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 153,899

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 172,271

Truva
2004 Dram Görsel Efekt 7.2 448,975
2003 Dram Görsel Efekt 6.5 1,198

The Apocalyps
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 749
2002 Komedi Görsel Efekt 6.4 290
2002 Romantik Görsel Efekt 5.8 315
2002 Biyografi Görsel Efekt 7.2 477

Unfair Competition
2001 Dram Görsel Efekt 6.9 1,308
2000 Macera Görsel Efekt 6.4 660
2000 Komedi Görsel Efekt 6.8 823
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (462,484) American Gods (3,314) Into the Badlands (2,546) Gotham (2,207) The Flash (1,912) The Big Bang Theory (1,669) Vikings (1,566) Arrow (1,517) Supernatural (1,494) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019