Giriş Kayıt
Jessie Dai

Jessie Dai


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Sanat Yönetmeni

Jessie Dai, kostüm tasarımcısı, kostümcü, sanat yönetmeni.

Büyük Takip (2002), İkiz Vampir Avcıları (2003), The Last Tycoon (2012), Daai mo seut si (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mei Ling Dai
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.8 1,464

The Last Tycoon
2012 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.6 1,773
2012 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.3 150
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 1,390

Gerçek Efsane
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 8,022
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 6.1 691

Claustrophobia
2008 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 280

Savaş Kralları
2007 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.1 24,699

İkiz Vampir Avcıları
2003 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
5.6 4,442

Büyük Takip
2002 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 6,951
2001 Kostüm Tasarımcısı 6.9 594
Dizi Altyazıları
True Detective (3,686) The Flash (2,568) Vikings (2,256) Shameless (2,158) Star Trek: Discovery (1,871) Project Blue Book (1,736) Inside No. 9 (1,665) Counterpart (1,617) This Is Us (1,229) The Big Bang Theory (1,133)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019