Giriş Kayıt
Charles Bates

Charles Bates


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Charles Bates, yapımcı, yapım yöneticisi.

How to Be (2008), The Secret Diaries of Miss Anne Lister (2010), Garrow's Law (2009), Shooters (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cinayet Alfabesi
2018 Suç Yapımcı 6.6 3,781
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.3 15
2014 Korku Yapımcı 5.6 5,438
2014 Dram Yapımcı 6.6 85
2014 Korku Yapımcı 4.7 2,109
2012 Dram Yapımcı 7.7 211
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 196

Tiranozor
2011 Dram Çeşitli 7.6 27,912
2010 Komedi Çeşitli 5.3 346
2010 Dram Çeşitli 7.0 1,584
2009 Çeşitli 6.8 428
2009 Biyografi Çeşitli 8.3 970
2008 Komedi Çeşitli 5.7 3,619
2006 Komedi Çeşitli 6.2 427
2006 Suç Çeşitli 8.0 8,805
2005 Gerilim Çeşitli 5.8 529
2004 Suç Çeşitli 7.5 639
2002 Suç Çeşitli 5.7 1,062
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019