Giriş Kayıt
Jochen Schropp

Jochen Schropp (40)


Oyuncu

Jochen Schropp, 21 Kasım 1978 Giessen a. d. Lahn, Almanya doğumlu oyuncu.

"Sternenfänger" (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1978
Doğum Yeri: Giessen a. d. Lahn, Almanya
Burcu: Akrep
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Game-Show Oyuncu 3.3 7
2017 39 Aksiyon Oyuncu 3.4 341
2017 39 Komedi Oyuncu 4.9 232
2017 Suç Oyuncu 6.4 143
2017 Komedi Oyuncu 6.4 194
2008 Oyuncu 5.8 16
2008 Dram Oyuncu 6.1 292
2007 Suç Oyuncu 5.7 167
2004 Suç Oyuncu 5.6 111
2004 Aile Oyuncu 6.6 48
1998 Dram Oyuncu 4.7 202
1993 Dram Oyuncu 3.5 153
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019