Giriş Kayıt
David Rott

David Rott (41)


Oyuncu

David Rott, 01 Eylül 1977 Leverkusen, Almanya doğumlu oyuncu.

Ganz und gar (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1977
Doğum Yeri: Leverkusen, Almanya
Burcu: Başak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.8 34
2014 Dram Oyuncu 6.4 31

Rico ve Oskar: Derin Gölgeler
2014 37 Macera Oyuncu 7.0 381
2013 36 Komedi Oyuncu 6.9 1,655
2009 32 Dram Oyuncu 6.6 392
2008 31 Komedi Oyuncu 5.1 424
2006 Suç Oyuncu 7.1 139

Guys and Balls
2004 27 Komedi Oyuncu 6.7 1,695
2002 Komedi Oyuncu 7.4 58

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,052
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019