Giriş Kayıt
David Prak

David Prak


Oyuncu, Yapımcı

David Prak, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.0 270
2015 Aksiyon 5.4 3,427

Kaçış Yok
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 66,299

Gizli Kusur
2014 Komedi Oyuncu 6.7 78,048
2012 Dram Oyuncu 5.4 759
2007 Oyuncu 4.3 90

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 535,343
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 90,337
Dizi Altyazıları
The 100 (3,133) Better Call Saul (3,008) Castle Rock (2,523) La casa de papel (2,233) Preacher (1,358) Sharp Objects (1,349) Vikings (1,182) The Sinner (1,160) Westworld (997) Friends (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018