Giriş Kayıt
David Prak

David Prak


Oyuncu, Yapımcı

David Prak, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.8 281
2015 Aksiyon 5.3 3,286

Kaçış Yok
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 66,931

Gizli Kusur
2014 Komedi Oyuncu 6.7 78,751
2012 Dram Oyuncu 5.4 759
2007 Oyuncu 4.3 90

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 538,192
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 90,878
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018