Giriş Kayıt
David Prak

David Prak


Oyuncu, Yapımcı

David Prak, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.7 290
2015 Aksiyon 5.3 3,315

Kaçış Yok
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 67,457

Gizli Kusur
2014 Komedi Oyuncu 6.7 79,645
2012 Dram Oyuncu 5.4 849
2007 Oyuncu 4.3 90

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 541,545
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 92,771
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,553) Supernatural (4,085) The Big Bang Theory (2,953) Origin (2,083) Doctor Who (1,179) Better Call Saul (1,116) La Casa de Papel (1,051) Legends of Tomorrow (1,020) The Last Ship (1,018) Arrow (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018