Giriş Kayıt
Adam Pally

Adam Pally (40)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Adam Saul Pally, 18 Mart 1982 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Happy Endings (2011), Search Party (2014), Band Aid (2017), Dog Days (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Adam Saul Pally
Doğum Tarihi: 18 Mart 1982
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Chubby Skinny Kids
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirpi Sonic 2
2022 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 25,239
2020 Fantastik Oyuncu 6.6 473
2020 Animasyon Oyuncu 6.7 1,645
2020 Animasyon Oyuncu 8.0 25,605
2020 38 Aksiyon Oyuncu    

Kirpi Sonic
2020 38 Aksiyon Oyuncu 6.5 142,733
2020 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.6 1,037
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 493,962
2019 Animasyon Oyuncu 7.7 295
2018 Komedi Oyuncu 7.2 702
2018 36 Komedi Oyuncu 6.2 5,158
2018 36 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.1 1,119
2017 35 Komedi Oyuncu 5.8 23,651

Berrak Göl
2017 35 Suç Oyuncu 6.3 15,416
2017 35 Komedi Oyuncu 6.6 5,800
2017 Talk-Show Yapımcı 6.4 1,510
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 2,529
2017 Komedi Oyuncu 7.2 66

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 34 Komedi Oyuncu 6.1 9,374
2016 34 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.9 4,393
2016 34 Komedi Oyuncu 6.7 17,841

Çılgın İhtiyar
2016 34 Komedi Oyuncu 5.9 126,143
2015 33 Macera Oyuncu 4.9 683
2015 33 Komedi Oyuncu 5.8 2,800
2015 Komedi Oyuncu 5.7 10,398
2015 33 Komedi Oyuncu 6.2 2,505
2014 32 Komedi Oyuncu 5.6 8,031

Beth'ten Sonra
2014 32 Komedi Oyuncu 5.6 22,237
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 161,949
2013 31 Komedi Oyuncu 5.8 40,158

Demir Adam 3
2013 31 Aksiyon Oyuncu 7.1 856,867

Boşanma Muamması
2013 31 Komedi Oyuncu 5.6 13,587
2013 31 Macera 4.3 2,472
2013 Komedi Oyuncu 6.9 5,013
2012 Komedi Oyuncu 7.5 33,032

9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 1,385
2012 Oyuncu 6.3 284
2012 Komedi Oyuncu 7.6 4,419
2012 Komedi Senarist 8.6 19,265
2012 30 Komedi Oyuncu 5.9 5,080
2011 Komedi Oyuncu 7.8 38,923
2011 Komedi Oyuncu 7.3 3,283
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,441
2010 28 Dram Oyuncu 5.0 855
2010 Komedi Oyuncu 4.8 149
2010 28 Komedi Oyuncu 6.0 336
2010 28 Kısa Metraj Oyuncu 4.5 16

Sürekli Dizi
2009 Animasyon Oyuncu 8.5 47,418

Özgür Woodstock
2009 27 Komedi Oyuncu 6.7 29,466
2009 27 Komedi Oyuncu 6.3 16,603
2008 Komedi Oyuncu 6.3 1,279

Lise Ateşi
2008 26 Komedi Oyuncu 6.2 16,077
2007 Komedi Oyuncu 8.3 182,786
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,185
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,692
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,115
1994 News Oyuncu 3.2 907
1952 News Oyuncu 4.6 2,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023