Giriş Kayıt
Arif Khan

Arif Khan


Oyuncu

Arif Khan, oyuncu.

Güçlü Bir Yürek (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Oyuncu 6.7 25,638
1995 Aksiyon Oyuncu 5.4 725
1995 Aksiyon Oyuncu 4.7 366
1994 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,914
1991 Gerilim Oyuncu 5.9 1,107
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019