Giriş Kayıt
Arif Khan

Arif Khan


Oyuncu

Arif Khan, oyuncu.

Güçlü Bir Yürek (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Oyuncu 6.7 24,322
1995 Aksiyon Oyuncu 5.3 510
1995 Aksiyon Oyuncu 4.8 283
1994 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,574
1991 Gerilim Oyuncu 5.9 821
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,294) The Sinner (2,145) Suits (1,970) Shameless (1,776) La Casa de Papel (1,608) Castle Rock (1,580) Fear the Walking Dead (1,464) Bodyguard (1,433) The 100 (1,396) Mayans M.C. (1,263)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018