Giriş Kayıt
Bill Allan

Bill Allan


Yapımcı

Bill Allan, yapımcı.

Yeşil Sokak Holiganları (2005), Lavanta Kokulu Kadınlar (2004), Şeytanın Köleleri (2006), Irresistible (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Yapımcı 5.8 5,341

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Yapımcı 6.2 8,574

Aşkın Gerçeği
2005 Komedi Yapımcı 5.4 3,949

Yeşil Sokak Holiganları
2005 Suç Yapımcı 7.5 132,443
2005 Dram Yapımcı 7.0 3,003

Lavanta Kokulu Kadınlar
2004 Dram Yapımcı 7.0 9,811
2004 Korku Yapımcı 3.4 351
2004 Gerilim Yapımcı 4.8 258

Hayat Öpücüğü
2003 Dram Yapımcı 5.8 264

Oktan
2003 Korku Yapımcı 4.3 2,947
2002 Komedi Yapımcı 6.5 1,552
2002 Dram 6.6 2,176
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019