Giriş Kayıt
Travis McDaniel

Travis McDaniel (38)


Dublör

Travis McDaniel, 21 Mart 1980 Arcadia, California, ABD doğumlu dublör.

The Biggest Loser (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1980
Doğum Yeri: Arcadia, California, ABD
Takma İsmi: Buck Wild
Burcu: Koç
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Dublör 5.0 34
2012 Reality-TV Dublör 5.7 264
2004 Game-Show Dublör 5.5 4,642

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.9 101,602
2001 Aksiyon Dublör 7.6 12,556
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,480) Shameless (2,175) Fear the Walking Dead (1,846) Suits (1,652) Castle Rock (1,542) Bodyguard (1,451) La Casa de Papel (1,362) The Sinner (1,200) Mayans M.C. (1,181) The 100 (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018