Giriş Kayıt
Carla Jimenez

Carla Jimenez (44)


Oyuncu

Carla Maria Jimenez, 14 Mayıs 1974 Westwood, California, ABD doğumlu oyuncu.

The Mick (2017), (2006) Sudaki Kız (2006), (2006) Gönüllü Kahraman : Nacho Libre (2006), (2010) Raising Hope (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carla Maria Jimenez
Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1974
Doğum Yeri: Westwood, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Carla Maria Jimenez
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.6 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çizmeli Kedi: Büyülü Kitaptan Kaçış
2017 43 Animasyon Oyuncu 5.2 276
2017 Komedi Oyuncu 7.8 10,932
2016 Komedi Oyuncu 4.6 284

Çizmeli Kedi'nin Maceraları
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 1,023

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 40 Aksiyon Oyuncu 6.5 122,637
2014 40 Dram Oyuncu 5.8 1,423
2014 Komedi Oyuncu 7.6 2,306
2014 40 Komedi Oyuncu 5.3 1,364
2013 Komedi Oyuncu 7.8 331

Şeref Madalyası
2012 38 Aksiyon Oyuncu 6.5 63,036
2012 38 Dram Oyuncu 6.9 1,762
2011 Komedi Oyuncu 7.6 24,649
2011 Komedi Oyuncu 7.3 5,537
2010 Komedi Oyuncu 8.0 32,956

Kapak Güzeli
2009 35 Komedi Oyuncu 5.0 19,817
2009 Komedi Oyuncu 8.2 23,219
2008 34 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 19
2008 Komedi Oyuncu 7.6 5,437
2008 34 Suç Oyuncu 5.2 534

Gönüllü Kahraman : Nacho Libre
2006 32 Komedi Oyuncu 5.7 74,176

Ölü Kız
2006 32 Dram Oyuncu 6.7 13,650

Sudaki Kız
2006 32 Fantastik Oyuncu 5.6 87,914

Çılgınlar Sınıfı
2006 32 Komedi Oyuncu 6.5 115,080

Şişman Kızlar
2006 32 Komedi Oyuncu 3.1 8,501
2006 Dram Oyuncu 6.7 915
2005 Komedi Oyuncu 7.4 31,185

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 104,854

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 45,276
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018