Giriş Kayıt
Josh Gad

Josh Gad (41)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Josh Gad, 23 Şubat 1981 Hollywood, Florida, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

2008 yılının Mayıs ayında Ida Darvish ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Güzel ve Çirkin (2017), Jobs (2013), Can Dostum (2017), Sahte Sağdıç (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1981
Doğum Yeri: Hollywood, Florida, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.68 m
5.8 (8 Oy)
  • Currently 115/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu    
2022 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.3 4,575
2021 40 Müzik Oyuncu 8.6 237

Hayalet Avcıları: Öteki Dünya
2021 40 Macera Oyuncu 7.1 185,960
2021 Animasyon Oyuncu    
2020 39 Animasyon Oyuncu 7.9 85
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105
2020 39 Macera Oyuncu 4.2 28,915
2020 Animasyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.9 3,897
2020 Animasyon Oyuncu 7.3 30
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343
2020 Komedi Oyuncu 5.8 3,453
2020 Komedi Oyuncu 8.6 4,289

Karlar Ülkesi 2
2019 38 Animasyon Oyuncu 6.8 176,593
2019 38 Komedi Oyuncu 6.3 17,943

Angry Birds Filmi 2
2019 38 Animasyon Oyuncu 6.4 30,902

Dostumun Yolculuğu
2019 38 Komedi Oyuncu 7.4 25,773

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 36 Suç Oyuncu 6.5 263,387

Karlar Ülkesi: Olaf'ın Macerası
2017 36 Animasyon Oyuncu 5.6 13,239
2017 36 Biyografi Oyuncu 7.3 24,912

Güzel ve Çirkin
2017 36 Aile Oyuncu 7.1 313,783

Can Dostum
2017 36 Macera Oyuncu 7.2 74,101

Angry Birds Film
2016 35 Animasyon Oyuncu 6.3 95,229
2016 Animasyon Oyuncu 5.6 693
2015 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 147,368
2015 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.8 1,953

Karlar Ülkesi: Kutlama
2015 34 Animasyon Oyuncu 6.8 16,629

Sahte Sağdıç
2015 34 Komedi Oyuncu 6.6 77,073
2014 Aile Oyuncu 4.7 29

Keşke Burada Olsam
2014 33 Komedi Oyuncu 6.6 38,441
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,377

Karlar Ülkesi
2013 32 Animasyon Oyuncu 7.4 631,024
2013 32 Biyografi Oyuncu 6.0 99,525

Genç Çıraklar
2013 32 Komedi Oyuncu 6.3 207,033
2012 31 Komedi Oyuncu 6.4 28,793
2012 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.7 3,918

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 31 Animasyon Oyuncu 6.5 212,611
2012 31 Komedi Oyuncu 5.6 3,486

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 30 Komedi Oyuncu 5.1 6,048
2011 Müzik Oyuncu 8.0 172
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 83,307
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 989
2011 Komedi Oyuncu 7.8 228,217

Aşk Sarhoşu
2010 29 Komedi Oyuncu 6.7 207,373
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,274

Çılgın Köpek
2010 29 Komedi Oyuncu 4.3 15,998
2009 Komedi Oyuncu 4.3 521
2009 Komedi Oyuncu 8.5 437,458

Sınırı Geçmek
2009 28 Dram Oyuncu 6.7 23,898
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,504
2008 27 Komedi Oyuncu 6.2 39,229
2008 27 Biyografi Oyuncu 6.8 255,366
2008 Komedi Oyuncu 6.5 2,208
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 48,617
2007 26 Korku Oyuncu 3.6 933

Aşk Dedektifi
2007 26 Komedi Oyuncu 6.2 4,973
2007 Komedi Oyuncu 8.3 182,747
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,660
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 412
2005 Suç Oyuncu 6.9 43,372
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,201
2003 Komedi Oyuncu 7.4 13,795
2001 Talk-Show Oyuncu 3.2 219
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,456
1997 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
8.7 373,331
1996 News Oyuncu 3.3 4,218
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,456
1996 News Oyuncu 3.2 866
1994 News Oyuncu 3.2 907
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,687
1981 News Oyuncu 3.5 2,551
1952 News Oyuncu 4.6 2,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023