Giriş Kayıt
50 Cent

50 Cent (47)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Müzisyen

Curtis James Jackson III, 06 Temmuz 1975 Queens, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, müzisyen.

Den of Thieves (2018), Orijinal Cinayet(ler) (2008), Zengin Ol Yada Uğrunda Öl (2005), Setup (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Curtis James Jackson III
Doğum Tarihi: 06 Temmuz 1975
Doğum Yeri: Queens, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: G-Unit | Curtis '50 Cent' Jackson | Curtis Jackson
Takma İsmi: Interscope
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
5.2 (16 Oy)
  • Currently 103.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Yapımcı 8.5 620
2021 Biyografi Yapımcı 7.5 4,849
2021 Suç Yapımcı 7.3 2,831
2020 Suç Yapımcı 5.9 258
2020 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.4 995

Kaçış Planı 3
2019 44 Aksiyon Oyuncu 4.4 15,310

Kaçış Planı 2: Hades
2018 43 Aksiyon Oyuncu 3.8 33,041
2018 Suç Yapımcı 6.4 1,843
2018 43 Aksiyon Oyuncu 7.0 116,102
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.3 190
2016 41 Komedi Oyuncu 6.7 64,169

Son Şans
2015 40 Aksiyon Oyuncu 7.3 244,334

Ajan
2015 40 Aksiyon Oyuncu 7.0 248,863
2015 40 Belgesel Oyuncu 7.2 1,944

Prens
2014 39 Aksiyon Oyuncu 4.6 18,771
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 137
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
8.1 48,268

Kaçış Planı
2013 38 Aksiyon Oyuncu 6.7 247,748
2013 38 Aksiyon Oyuncu 6.9 8
2013 38 Komedi Oyuncu 6.6 133,970

Karanlık Cinayetler
2013 38 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.4 64,561
2013 38 Belgesel Yapımcı 7.8 263

Kirli Oyun
2012 37 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
4.6 10,431
2012 37 Belgesel Oyuncu 7.6 6,775
2012 37 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.6 26,983
2011 Talk-Show Oyuncu 5.7 184
2011 36 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
4.4 4,299
2011 36 Belgesel Oyuncu 6.6 508
2011 36 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.4 2,688
2011 36 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.4 21,446
2010 35 Dram Oyuncu 6.0 42,736

Sabah Neşesi
2010 35 Komedi Oyuncu 6.5 80,274
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,497
2010 Talk-Show Oyuncu 3.1 2,289
2010 35 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
3.8 3,836
2010 35 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.4 1,271

Oniki
2010 35 Dram Oyuncu 5.6 12,405
2009 34 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.7 1,727
2009 Aksiyon Oyuncu 8.8 24,504
2009 34 Aksiyon Oyuncu 6.0 4,359
2009 34 Suç Oyuncu 4.4 4,019
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,540
2009 Aksiyon Oyuncu 6.3 176

Orijinal Cinayet(ler)
2008 33 Aksiyon Oyuncu 6.0 89,630

Yüzde Yüz Canlı
2007 32 Dram Oyuncu 5.8 5,074
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,461
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,680

Cesurların Vatanı
2006 31 Aksiyon Oyuncu 5.6 11,055
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,105

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 30 Biyografi Oyuncu
Müzik
5.4 48,334
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,218
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,815
2000 Müzik Oyuncu 5.1 1,835
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,583
1994 News Oyuncu 3.2 912
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,442
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,966
1981 News Oyuncu 3.5 2,571
1975 Komedi Oyuncu 8.0 50,093
1964 Müzik Oyuncu 6.9 1,053
1952 News Oyuncu 4.5 2,288
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023