Giriş Kayıt
Dax Ravina

Dax Ravina (42)


Oyuncu

Dax Ravina, 02 Şubat 1977 Halifax, Nova Scotia, Kanada doğumlu oyuncu.

(2013) The Art of the Steal (2013), (2007) Weirdsville (2007), (2002) Sıkı Kızlar (2002), (2014) 88 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1977
Doğum Yeri: Halifax, Nova Scotia, Kanada
Burcu: Kova
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 37 Komedi Oyuncu 5.9 2,050
2014 37 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,039
2013 36 Komedi Oyuncu 6.3 21,752
2012 35 Komedi Oyuncu 4.6 213
2010 Dram Oyuncu 7.7 26,443
2010 33 Komedi Oyuncu 3.3 478

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 8,237
2007 30 Komedi Oyuncu 6.4 3,949

Derimin Altı
2006 29 Komedi Oyuncu 4.6 625

Dört Kardeş
2005 28 Aksiyon Oyuncu 6.9 123,826
2003 26 Suç Oyuncu 6.0 119

Sıkı Kızlar
2002 25 Suç Oyuncu 5.9 2,720
2001 24 Komedi Oyuncu 6.8 4,068
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019