Giriş Kayıt
Danielle Panabaker

Danielle Panabaker (31)


Oyuncu

Danielle Nicole Panabaker, 19 Eylül 1987 Augusta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

2017 yılının Haziran ayında N. Hayes Robbins ile evlendi.

The Flash (2014), Salgın (2010), 13. Gün (2009), Kahramanlar Okulu (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Danielle Nicole Panabaker
Doğum Tarihi: 19 Eylül 1987
Doğum Yeri: Augusta, Georgia, ABD
Takma İsmi: Grace
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.69 m
9.1 (34 Oy)
  • Currently 181.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (50)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aile Oyuncu 6.5 844
2014 27 Komedi Oyuncu 6.5 1,772
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 268,631

Zaman Sapması
2014 27 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 36,951
2013 26 Belgesel Oyuncu 8.6 1,477

Neredeyse Evli
2013 26 Komedi Oyuncu 5.8 1,163

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 373,035

Pirana 3DD
2012 25 Komedi Oyuncu 3.7 36,500

Kızlar Erkeklere Karşı
2012 25 Dram Oyuncu 4.8 3,153
2011 Dram Oyuncu 7.0 6,784
2011 Dram Oyuncu 6.4 1,549
2011 Komedi Oyuncu 7.7 12,590

Koğuş
2010 23 Korku Oyuncu 5.6 37,837
2010 23 Komedi Oyuncu 5.3 146

Salgın
2010 23 Korku Oyuncu 6.5 103,332
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 75,656

13. Gün
2009 22 Korku Oyuncu 5.6 87,650

Kanun Benim
2008 21 Suç 6.8 55,223
2007 20 Suç Oyuncu 6.3 617
2007 20 Suç Oyuncu 7.3 135,361

Oku Ve Ağla
2006 Komedi Oyuncu 5.7 4,669
2006 Suç Oyuncu 7.1 10,704

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 18 Komedi Oyuncu 5.4 24,567
2005 Komedi Oyuncu 7.9 128,498

Kahramanlar Okulu
2005 18 Macera Oyuncu 6.2 71,145

Gizemli Kasaba
2005 18 Dram Oyuncu 7.4 4,899
2005 18 Dram Oyuncu 6.9 2,549
2004 17 Komedi Oyuncu 5.8 3,148
2004 Dram Oyuncu 7.1 3,417
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019