Giriş Kayıt
Samuli Laiho

Samuli Laiho (49)


Müzisyen, Müzisyen

Samuli Matias Laiho, 01 Kasım 1969 Tampere, Finlandiya doğumlu müzisyen, müzisyen.

Vares - Pahan suudelma (2011), Vares - Nisan Kızları (2011), Vares - Kaidan tien kulkijat (2012), Vares - Sukkanauhakäärme (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Samuli Matias Laiho
Doğum Tarihi: 01 Kasım 1969
Doğum Yeri: Tampere, Finlandiya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 43 Aksiyon Müzik 5.3 588
2012 43 Aksiyon Müzik 5.0 549
2012 43 Aksiyon Müzik
Müzik
5.9 794
2011 42 Suç Müzik 5.3 737

Vares - Nisan Kızları
2011 42 Suç Müzik 5.4 869
2011 42 Suç Müzik 6.0 1,142
2004 35 Aksiyon Müzik 6.5 3,400

İsterik
2004 35 Dram Müzik 2.7 3,171
2002 33 Komedi Müzik
Müzik
6.4 501
2002 33 Dram Müzik 5.7 1,616
2001 32 Aile Müzik 6.3 976
Dizi Altyazıları
True Detective (6,310) Vikings (3,307) Shameless (2,345) Gotham (2,240) Shooter (1,887) The Umbrella Academy (1,795) Inside No. 9 (1,576) Doom Patrol (1,441) Star Trek: Discovery (1,355) The Big Bang Theory (1,142)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019