Giriş Kayıt
Jena Niquidet

Jena Niquidet


Jena Niquidet,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

A Takımı
2010 Aksiyon Çeşitli 6.8 231,544
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 320,110

Aşk Olur
2009 Dram Çeşitli 5.7 28,262

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Çeşitli 5.4 19,042

Uzay İhlali
2009 Komedi Çeşitli 5.7 3,427

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Çeşitli 4.7 106,528

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Çeşitli 5.2 204,799

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 439,437

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Çeşitli 5.7 291,665

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Çeşitli 3.3 99,130

X-Men 2
2003 Aksiyon Çeşitli 7.5 467,643

En Güzel Köpek
2000 Komedi Çeşitli 7.5 50,478
Dizi Altyazıları
Arrow (3,062) The Flash (2,496) Vikings (2,362) Doctor Who (1,527) Outlander (1,360) Supernatural (944) Titans (915) Supergirl (874) La Casa de Papel (864) The Big Bang Theory (846)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018