Giriş Kayıt
Raymond Carlin

Raymond Carlin


Kameraman

Raymond Carlin, kameraman.

Kelimelerin Gizli Dünyası (2005), Cennette Beş Dakika (2009), Tehlikeli Tutkular (2009), Divorcing Jack (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ray Carlin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Kameraman 7.0 152
2013 Kameraman 5.9 136

Tanrının Kuzusu
2011 Dram Kameraman 6.2 66
2010 Aksiyon Kameraman 4.8 1,716

Tehlikeli Tutkular
2009 Dram Kameraman 6.0 6,735

Cennette Beş Dakika
2009 Suç Kameraman 6.7 11,624
2008 Belgesel Kameraman 7.2 146
2006 Aksiyon Kameraman 5.7 1,590

Kelimelerin Gizli Dünyası
2005 Dram Kameraman 7.5 11,300
1998 Gerilim Kameraman 6.8 1,890
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019