Giriş Kayıt
Marc Musso

Marc Musso (24)


Oyuncu

Marc Thomas Musso, 29 Mart 1995 Rockwall, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

(2003) 21 Gram (2003), (2006) Canavar Ev (2006), (2003) Muhteşem Üçlü (2003), (2007) Sihirli Kutu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Marc Thomas Musso
Doğum Tarihi: 29 Mart 1995
Doğum Yeri: Rockwall, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Marc Thomas Musso
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 14 Dram Oyuncu 7.0 3,093

Sihirli Kutu
2007 12 Aile Oyuncu 6.3 20,156

Canavar Ev
2006 11 Animasyon Oyuncu 6.6 90,225

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 10 Aksiyon Oyuncu 3.6 27,468

21 Gram
2003 8 Suç Oyuncu 7.7 213,398

Muhteşem Üçlü
2003 8 Komedi Oyuncu 7.6 48,672
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019