Giriş Kayıt
Roland Menou

Roland Menou


Oyuncu

Roland Menou, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Roland Menoux
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 6.3 145

Sürpriz Damatlar
2014 Komedi Oyuncu 7.0 33,016
2013 Komedi Oyuncu 5.2 59

Sabah Yıldızı
2012 Dram Oyuncu 5.3 51

Aşkın Renkleri
2011 Komedi Oyuncu 6.6 11,778

Gökten Bir Uydu Düştü
2011 Komedi Oyuncu 6.4 1,853
2008 Komedi Oyuncu 5.5 155
2008 Dram Oyuncu 6.0 250

Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda
2008 Macera Oyuncu 5.1 24,530
2007 Müzikal Oyuncu 6.8 21

Yeni Ailem
2007 Dram Oyuncu 6.6 711

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Oyuncu 6.6 366,868
2003 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.7 489
2002 Komedi Oyuncu 6.1 672

Bir Kelebeğin Kanat Çırpışı
2000 Komedi Oyuncu 6.9 3,719
1998 Komedi Oyuncu 6.9 1,375
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019