Giriş Kayıt
Ashley Winter

Ashley Winter


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Ashley Winter, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Spaced (1999), (2001) Charlotte Gray (2001), (2009) Into the Storm (2009), (2000) Altın Kap (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fındıkkıran ve Dört Diyar
2018 Macera Sanat Yönetmeni 5.5 17,293

Savaş Makinesi
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.0 34,254

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Sanat Yönetmeni 7.2 234,521
2017 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 1,703
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 189,011

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Sanat Bölümü 6.2 78,779

Aşk ve Gurur ve Zombiler
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 45,729

Sindirella
2015 Dram Sanat Bölümü 6.9 140,956

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 165,467

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 150,144
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.4 40,938

Malefiz
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 302,773

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 231,533

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 549,519
2011 Macera Sanat Bölümü 7.5 283,539

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
8.1 685,455

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
7.7 421,087
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 4,177

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Sanat Bölümü 7.6 414,655

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 2,043,057

Altın Pusula
2007 Macera Sanat Bölümü 6.1 166,827

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 577,730

Bayan Potter
2006 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 26,532

Son Umut
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 427,722

Özgürlük Şarkısı
2006 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 22,863
2005 Dram Sanat Bölümü 6.8 855

Gerçeğin Ötesinde
2005 Suç Sanat Bölümü 6.5 16,258

Ella
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.3 56,886
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.2 48,115

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 153,899
2004 Korku Sanat Bölümü 5.1 31,512

Dehşet Tüneli
2004 Korku Sanat Yönetmeni 5.6 26,297
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 12,402

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.6 384,372

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.7 98,862
2001 Dram Sanat Bölümü 6.4 10,042

Çok Özel Haber
2001 Dram Sanat Bölümü 6.8 30,770

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 9.5 312,743

Altın Kap
2000 Dram Sanat Bölümü 5.9 4,053
1999 Komedi Sanat Bölümü 8.6 46,089
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,049) Into the Badlands (2,626) The Flash (2,218) American Gods (1,888) Arrow (1,530) Vikings (1,382) The Big Bang Theory (1,292) Gotham (1,214) The Blacklist (1,171) Supernatural (1,077)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019