Giriş Kayıt
Clint Wallace

Clint Wallace


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Görsel Efekt

Clint Wallace, sanat bölümü, sanat yönetmeni, görsel efekt.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 86,876

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 526,520

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 154,147

Zor Saatler
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 55,566

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.3 139,008

Evrim
2014 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 203,503
2014 Sanat Yönetmeni    

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 210,590

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 164,919

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 306,902

Git Başımdan
2010 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 301,681

Arızalı Çiftler
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 5.5 94,262

Adamım Benim
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.0 184,923

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 535,712

Bay Evet
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.8 309,156

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 553,103

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 259,638

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 609,267
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 268,925

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 49,018

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Sanat Bölümü 7.5 333,824

Çatı Katı
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.9 51,855

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 29,873

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 347,042

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 85,691

Aydaki Adam
2002 Komedi Sanat Bölümü 3.8 22,740

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 45,129
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (432,934) American Gods (3,173) Supernatural (2,005) Gotham (1,985) Into the Badlands (1,895) The Big Bang Theory (1,862) Vikings (1,628) This Is Us (1,078) The Blacklist (1,031) Star Trek: Discovery (968)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019