Giriş Kayıt
Antoine Rabaté

Antoine Rabaté


Yapım Yöneticisi, Kameraman, Editör

Antoine Rabaté, yapım yöneticisi, kameraman, editör.

Mavi En Sıcak Renktir (2013), Zidane, un portrait du 21e siècle (2006), Duyarsız (2012), Pislikler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Delil.com
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 4,824
2015 Dram 6.3 56
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 1,576
2014 Dram 6.3 130
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.2 9,473

40 Günlük Sessizlik
2014 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 43

Mavi En Sıcak Renktir
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 117,734

Pislikler
2013 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 2,343

Duyarsız
2012 Fantastik Yapım Yöneticisi 6.2 2,635

Norveç'in Evlatları
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 1,401

Coco Chanel & Igor Stravinsky: Büyük Aşk
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 5,153

Sevdiğim Biri
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 1,023
2008 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 730
2006 Belgesel Yapım Yöneticisi 6.4 2,615
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 406

Gizemli Geçmiş
2005 Gerilim Editorial Department 5.9 439

Rus Bebekler
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 16,797

Gizli Ajanlar
2004 Suç Yapım Yöneticisi 5.5 3,836
2002 Belgesel Kameraman 5.0 117

Dönüş Yok
2002 Suç Kameraman 7.4 101,148
2002 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 619

Bir Kelebeğin Kanat Çırpışı
2000 Komedi Çeşitli 6.9 3,567

Herkese Karşı Tek Başına
1998 Suç Kameraman 7.5 16,721
1996 Dram Kameraman 7.0 187
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,372) The Sinner (2,128) La Casa de Papel (1,433) Castle Rock (1,429) Shameless (1,393) A Discovery of Witches (1,335) Bodyguard (1,301) Suits (1,272) The 100 (1,226) Fear the Walking Dead (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018