Giriş Kayıt
Rory Mullen

Rory Mullen


Oyuncu

Rory Mullen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.8 6

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Oyuncu 5.4 4,979
2012 Komedi Oyuncu 6.4 114
2012 Komedi Oyuncu 3.6 339

Açlık
2008 Biyografi Oyuncu 7.6 59,887
1997 Korku Oyuncu 4.9 92
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (2,924) The Flash (1,977) Arrow (1,867) The Protector (999) La Casa de Papel (952) Friends (897) The Big Bang Theory (771) Outlander (725) Travelers (720)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018