Giriş Kayıt
Elliot Cowan

Elliot Cowan (43)


Oyuncu, Yapımcı

Elliot Cowan, 09 Temmuz 1976 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

Daima Mutlu (2008), Lost in Austen (2008), Dehşet Treni (2015), Hammer of the Gods (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1976
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Elliot A Cowan
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
7.9 (10 Oy)
  • Currently 158/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 6.7 1,640
2018 42 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,437
2018 Dram Oyuncu 7.4 1,813
2018 Aksiyon Oyuncu 7.1 11,995
2017 41 Korku Oyuncu 5.4 2,586
2017 41 Dram Oyuncu 6.8 183
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,030

Dehşet Treni
2015 39 Komedi Oyuncu 5.3 9,841
2015 Suç Oyuncu 7.4 7,638
2015 Dram Oyuncu 6.6 518
2015 39 Gizem Yapımcı
Oyuncu
4.4 1,631
2015 Dram Oyuncu 7.4 786
2014 Biyografi Oyuncu 8.0 1,056

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 8.0 70,177
2013 37 Aksiyon Oyuncu 4.5 7,548
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,338
2012 36 Suç Oyuncu 5.8 419
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,391
2011 Dram Oyuncu 7.5 1,458
2010 Suç Oyuncu 8.5 107,144
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,012
2010 34 Biyografi Oyuncu 4.8 1,013
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 6,564
2008 Dram Oyuncu 7.4 9,656
2008 Suç Oyuncu 7.5 917

Daima Mutlu
2008 32 Komedi Oyuncu 7.0 36,018

Altın Pusula
2007 31 Macera Oyuncu 6.1 168,165
2007 31 Aile Oyuncu 6.7 864

Kabil'in İşareti
2007 31 Dram Oyuncu 6.5 1,392
2006 30 Suç Oyuncu 6.7 649

Aşk ve Diğer Felaketler
2006 30 Komedi Oyuncu 6.2 13,030
2006 30 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 100
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,733
2005 Dram Oyuncu 8.3 666

Büyük İskender
2004 28 Aksiyon Oyuncu 5.6 155,006
2004 28 Dram Oyuncu 7.4 1,230
1991 News Oyuncu 6.6 202
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019