Giriş Kayıt
Lisa Tharps

Lisa Tharps (45)


Oyuncu

Lisa Blythe Tharps, 05 Nisan 1973 Sharon, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Law & Order: Special Victims Unit (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lisa Blythe Tharps
Doğum Tarihi: 05 Nisan 1973
Doğum Yeri: Sharon, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Lisa B. Tharps
Takma İsmi: Lisa-Blythe
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Madeline Madeline’i Oynuyor
2018 45 Dram Oyuncu 6.5 2,000

Bir Avuç Zırvalık
2015 42 Komedi Oyuncu 6.4 823
2012 39 Gerilim Oyuncu 4.2 391
2007 34 Komedi Oyuncu 5.8 822
2003 30 Komedi Oyuncu 2.8 4,856
1999 Suç Oyuncu 8.0 66,872
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,270
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019