Giriş Kayıt
Masao Morosawa

Masao Morosawa


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Masao Morosawa, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Animasyon Yapımcı 7.0 1,301
2002 Animasyon Yapımcı 6.0 40
1999 Animasyon Yapımcı 7.3 56
1998 Animasyon Yapımcı 8.3 17,546
1996 Animasyon Yapım Yöneticisi    
1990 Animasyon Çeşitli 6.7 292
1990 Animasyon Çeşitli 7.8 2,105
1988 Animasyon Çeşitli 7.7 394
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019