Giriş Kayıt
Claudia Grazioso

Claudia Grazioso


Senarist

Claudia Grazioso, senarist.

Gelmedik mi Hâlâ? (2005), Tamamlamadık mı Hâlâ? (2007), Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet (2004), Are We There Yet? (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist 6.3 169
2013 Aksiyon Senarist 5.1 332
2010 Komedi Senarist 5.5 1,258

Tamamlamadık mı Hâlâ?
2007 Komedi Senarist 4.0 16,588

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 Macera Senarist 4.6 25,570

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 Komedi Senarist 4.5 8,205
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,599) Better Call Saul (3,481) The 100 (2,379) La casa de papel (2,361) Suits (1,574) Sharp Objects (1,566) Vikings (1,317) Friends (1,207) Yellowstone (1,199) Black Mirror (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018