Giriş Kayıt
Claudia Grazioso

Claudia Grazioso


Senarist

Claudia Grazioso, senarist.

Gelmedik mi Hâlâ? (2005), Tamamlamadık mı Hâlâ? (2007), Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet (2004), The Christmas Cottage (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist 6.5 812
2013 Aksiyon Senarist 4.8 881
2010 Komedi Senarist 5.6 1,351

Tamamlamadık mı Hâlâ?
2007 Komedi Senarist 4.1 17,556

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 Macera Senarist 4.6 25,863

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 Komedi Senarist 4.5 8,715
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018