Giriş Kayıt
Devon Bostick

Devon Bostick (27)


Oyuncu, Yapımcı

Devon Bostick, 13 Kasım 1991 Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı.

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları (2011), Saftirik: İşte Şimdi Yandık (2012), The Entitled (2011), Assassin's Creed: Lineage (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Kasım 1991
Doğum Yeri: Kanada
Takma İsmi: Dev
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
7.8 (5 Oy)
  • Currently 156/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.5 1,210
2017 26 Aksiyon Oyuncu 7.3 68,860

Korku Terapisi
2015 24 Korku Oyuncu 5.7 32,473
2015 24 Dram Oyuncu 6.3 3,464
2014 Dram Oyuncu 7.8 168,505
2014 23 Dram Oyuncu 6.0 1,210
2013 22 Komedi Oyuncu 6.3 21,739
2012 21 Macera Oyuncu 4.7 3,096

Karanlık Gerçek
2012 21 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.6 5,512

Saftirik: İşte Şimdi Yandık
2012 21 Komedi Oyuncu 6.3 19,158
2011 20 Gerilim Oyuncu 6.2 5,958

Saklı Ruh
2011 20 Korku Oyuncu 3.3 1,636
2011 20 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,276

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları
2011 20 Komedi Oyuncu 6.6 22,641

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 19 Komedi Oyuncu 6.2 37,914
2010 19 Animasyon Oyuncu 6.7 20

Testere 6
2009 18 Korku Oyuncu 6.0 91,874
2009 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,692

Ölülerin Kurtuluşu
2009 18 Korku Oyuncu 4.9 19,192
2009 Komedi Oyuncu 7.5 8,497
2008 17 Aile Oyuncu 5.6 1,673

Tapınma
2008 17 Dram Oyuncu 6.3 2,982
2008 Suç Oyuncu 6.2 274
2007 16 Dram Oyuncu 5.6 129

Testere 4
2007 16 Korku Oyuncu 5.9 129,223

Taş Melek
2007 16 Dram Oyuncu 6.3 1,578

Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 16 Dram Oyuncu 7.1 2,165

Şair
2007 16 Dram Oyuncu 5.2 956

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 15 Komedi Oyuncu 5.2 59,852

Güney Bronx Şovalyeleri
2005 14 Dram Oyuncu 6.8 995

Ölüler Ülkesi
2005 14 Korku Oyuncu 6.2 86,329

Tanrıdan Gelen
2004 13 Dram Oyuncu 4.8 23,833
2004 13 Biyografi Oyuncu 4.6 392
2004 Dram Oyuncu 7.5 2,685
2003 12 Dram Oyuncu 4.8 841
2001 Dram Oyuncu 7.4 10,076
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019