Giriş Kayıt
Bobby Johnston

Bobby Johnston (52)


Müzisyen, Müzisyen

Bobby Johnston, 01 Ocak 1967 Olean, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi (2006), Anneler Günü (2010), Edmond (2005), Çıkış Yok (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1967
Doğum Yeri: Olean, New York, ABD
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 51 Belgesel Müzik 8.5 190
2015 48 Korku Müzik 5.5 10,021
2015 48 Belgesel Müzik 7.1 822
2013 46 Suç Müzik
Müzik
6.0 243
2013 46 Kısa Metraj Müzik 6.8 84

Şeytanın Ormanı
2012 45 Korku Müzik 4.6 4,001
2012 45 Dram Müzik 5.3 1,195
2012 45 Komedi Müzik 4.0 492
2011 44 Komedi Müzik 5.4 498

Anneler Günü
2010 43 Suç Müzik 6.3 14,921

Çömez
2010 43 Komedi Müzik 6.8 4,145
2009 42 Komedi Müzik 5.8 530

Zararsız Adam
2009 42 Belgesel Müzik 6.7 1,429
2008 41 Aksiyon Müzik 5.9 273

Çıkış Yok
2007 40 Komedi Müzik 6.5 8,807
2007 40 Komedi Müzik 6.3 583

Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi
2006 39 Komedi Müzik
Müzik
7.3 51,035
2005 38 Dram Müzik
Müzik
6.3 10,703
2003 36 Suç Müzik 6.3 3,658
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,390) American Gods (3,340) Into the Badlands (2,683) Supernatural (1,597) The Flash (1,542) Vikings (1,385) Arrow (1,322) This Is Us (1,247) The Blacklist (1,158) Criminal Minds (963)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019