Giriş Kayıt
James Shanklin

James Shanklin (61)


Oyuncu

James Shanklin, 31 Ekim 1957 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

Kazanma Sanatı (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1957
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Jim Shanklin
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 57 Dram Oyuncu 5.8 1,423
2013 56 Komedi Oyuncu 7.4 304

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 77,337

Operasyon: Argo
2012 55 Dram Oyuncu 7.7 522,975
2012 Oyuncu 7.8 1,813

Kazanma Sanatı
2011 54 Biyografi Oyuncu 7.6 318,881

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 43,546

Sosyal Ağ
2010 53 Biyografi Oyuncu 7.7 555,882

Aman Tanrım
2007 50 Komedi Oyuncu 5.4 128,087

Görevimiz Tehlike 3
2006 49 Aksiyon Oyuncu 6.9 298,208
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,851

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 104,863

İmparatorlar Klübü
2002 45 Dram Oyuncu 6.9 15,634
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 8,242
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,452

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,070
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,498
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,656
Dizi Altyazıları
Vikings (5,452) Supernatural (3,907) The Flash (1,582) Outlander (1,289) Arrow (1,257) Titans (1,238) The Big Bang Theory (1,068) Friends (1,055) La Casa de Papel (1,040) The Protector (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018