Giriş Kayıt
Stephanie Fox

Stephanie Fox


Kostümcü

Stephanie Fox, kostümcü.

Kan ve Kemik (2009), Animal Kingdom (2016), Rocket Science (2007), Real Husbands of Hollywood (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephanie Fox-Kramer | Stephanie Fox Kramer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü 6.7 3,778
2016 Suç Kostüm Bölümü 8.1 14,003
2015 Komedi Kostüm Bölümü    
2014 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 14,996
2013 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 2,698
2013 Komedi Kostüm Bölümü 7.6 3,737
2012 Komedi Kostüm Bölümü 4.4 1,149
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.8 21,171

Utanmaz
2011 Komedi Kostüm Bölümü 8.7 153,485
2010 Dram Kostüm Bölümü 7.5 3,611
2009 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 1,107
2009 Dram Kostüm Bölümü 7.6 8,764

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 28,452
2007 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 12,295
2005 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 30,828

Yakın Tehlike
2000 Dram Kostüm Bölümü 7.3 49,274
Film Altyazıları
Upgrade (9,011) Deadpool 2 (5,763) Tag (4,038) Avengers: Infinity War (3,138) Skyscraper (2,949) Adrift (2,376) The Endless (1,826) Down a Dark Hall (1,371) Ah-ga-ssi (749) Bad Samaritan (651)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,611) La casa de papel (1,972) The 100 (1,777) Better Call Saul (1,433) Yellowstone (1,330) Suits (1,048) Vikings (1,020) Friends (989) Westworld (955) Black Mirror (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018