Giriş Kayıt
Stephanie Fox

Stephanie Fox


Kostümcü

Stephanie Fox, kostümcü.

Kan ve Kemik (2009), Animal Kingdom (2016), Rocket Science (2007), Real Husbands of Hollywood (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephanie Fox-Kramer | Stephanie Fox Kramer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü 6.6 3,911
2016 Suç Kostüm Bölümü 8.2 15,170
2015 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 621
2014 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 15,958
2013 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 2,945
2013 Komedi Kostüm Bölümü 7.6 3,811
2012 Komedi Kostüm Bölümü 4.5 1,316
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.8 21,391

Utanmaz
2011 Komedi Kostüm Bölümü 8.7 162,811
2010 Dram Kostüm Bölümü 7.5 3,674
2009 Komedi Kostüm Bölümü 5.3 1,286
2009 Dram Kostüm Bölümü 7.6 8,831

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 29,031
2007 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 12,466
2005 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 31,285

Yakın Tehlike
2000 Dram Kostüm Bölümü 7.3 50,053
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019