Giriş Kayıt
Yoshinori Tanabe

Yoshinori Tanabe


Animasyon

Yoshinori Tanabe, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Animasyon Animasyon 7.5 7,924
1987 Animasyon Animasyon 7.1 4,530
1986 Animasyon Animasyon 6.5 76
1986 Animasyon Animasyon 7.2 764
1984 Aksiyon Animasyon 8.3 2,093
1983 Animasyon Animasyon 5.3 287
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,191) Supernatural (1,890) Arrow (1,537) Titans (1,468) Outlander (1,267) Better Call Saul (1,158) La Casa de Papel (1,089) Doctor Who (921) Kidding (798) Shameless (785)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018