Giriş Kayıt
Yoshinori Tanabe

Yoshinori Tanabe


Animasyon

Yoshinori Tanabe, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Animasyon Animasyon 7.5 8,091
1987 Animasyon Animasyon 7.1 4,571
1986 Animasyon Animasyon 6.4 79
1986 Animasyon Animasyon 7.4 823
1984 Aksiyon Animasyon 8.3 2,139
1983 Animasyon Animasyon 5.4 296
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019