Giriş Kayıt
Talat Emin

Talat Emin


Yapımcı

Talat Emin, yapımcı.

Üç Arkadaş (1958) yapımıyla biliniyor.

Talat Emin, 01 Ocak 1963 tarihinde (-8 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1963
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 Dram Yapımcı    
1961 Dram Yapımcı 4.5 24
1958 Dram Yapımcı 7.1 169
1958 Dram Yapımcı    
1956 Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,155) Black Mirror (1,754) Swamp Thing (1,709) The Big Bang Theory (1,705) Shingeki no kyojin (1,598) The 100 (1,585) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,304) Vikings (1,285)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019