Giriş Kayıt
Bo-lin Chen

Bo-lin Chen (35)


Oyuncu

Bo-lin Chen, 26 Ağustos 1983 Taipei, Tayvan doğumlu oyuncu.

Lan se da men (2002), Göz 3 (2005), The Continent (2014), About Love (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Taipei, Tayvan
Diğer Bir İsmi: Bo Lin Chen | Bolin Chen | Po Lin Chen | Po-Lin Ch
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 34 Komedi Oyuncu 8.0 8
2016 33 Dram Oyuncu 5.8 136
2015 32 Komedi Oyuncu 5.2 186
2015 32 Macera Oyuncu 5.2 281
2015 Komedi Oyuncu 7.4 43
2015 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 185
2015 32 Komedi Oyuncu 6.7 918
2014 31 Dram Oyuncu 6.3 1,230
2013 30 Komedi Oyuncu 5.9 237
2013 30 Komedi Oyuncu 3.1 481

Çin Falı
2012 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 18,831
2012 29 Dram Oyuncu 5.4 256
2011 28 Komedi Oyuncu 5.0 121
2011 Dram Oyuncu 7.9 241
2010 27 Dram Oyuncu 6.7 684
2010 27 Komedi Oyuncu 6.3 6
2009 Oyuncu    
2009 26 Dram Oyuncu 5.3 63
2009 26 Komedi Oyuncu 4.7 116
2009 26 Komedi Oyuncu 5.6 82

Kung Fu Basketbol
2008 25 Komedi Oyuncu 4.8 2,996
2007 24 Dram Oyuncu 4.6 74
2006 23 Dram Oyuncu 6.4 250
2006 23 Aksiyon Oyuncu 2.1 437

Hayalet Avı
2006 23 Dram Oyuncu 6.5 2,868
2006 23 Dram Oyuncu 7.1 263
2005 22 Aksiyon Oyuncu 5.0 887
2005 22 Fantastik Oyuncu 4.8 181
2005 22 Romantik Oyuncu 5.6 1,102

Göz 3
2005 22 Korku Oyuncu 4.7 1,696
2004 21 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,153
2004 21 Romantik Oyuncu 5.9 145
2004 21 Komedi Oyuncu 6.6 1,169
2002 19 Dram Oyuncu 7.1 3,056
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018