Giriş Kayıt
Bo-lin Chen

Bo-lin Chen (35)


Oyuncu

Bo-lin Chen, 26 Ağustos 1983 Taipei, Tayvan doğumlu oyuncu.

Lan se da men (2002), Göz 3 (2005), The Continent (2014), Chong fan 20 sui (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Taipei, Tayvan
Diğer Bir İsmi: Bo Lin Chen | Bolin Chen | Po Lin Chen | Po-Lin Ch
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 34 Komedi Oyuncu 8.1 9
2016 33 Dram Oyuncu 5.7 138
2015 32 Komedi Oyuncu 5.2 189
2015 32 Macera Oyuncu 5.2 287
2015 Komedi Oyuncu 7.5 48
2015 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 189
2015 32 Komedi Oyuncu 6.7 937
2014 31 Dram Oyuncu 6.3 1,247
2013 30 Komedi Oyuncu 5.9 240
2013 30 Komedi Oyuncu 3.0 503

Çin Falı
2012 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 19,024
2012 29 Dram Oyuncu 5.4 258
2011 28 Komedi Oyuncu 5.0 122
2011 Dram Oyuncu 7.9 248
2010 27 Dram Oyuncu 6.7 690
2010 27 Komedi Oyuncu 6.4 7
2009 Oyuncu    
2009 26 Dram Oyuncu 5.2 64
2009 26 Komedi Oyuncu 4.7 116
2009 26 Komedi Oyuncu 5.6 82

Kung Fu Basketbol
2008 25 Komedi Oyuncu 4.9 3,033
2007 24 Dram Oyuncu 4.6 74
2006 23 Dram Oyuncu 6.4 251
2006 23 Aksiyon Oyuncu 2.0 459

Hayalet Avı
2006 23 Dram Oyuncu 6.5 2,920
2006 23 Dram Oyuncu 7.1 264
2005 22 Aksiyon Oyuncu 5.0 904
2005 22 Fantastik Oyuncu 4.8 181
2005 22 Romantik Oyuncu 5.5 1,124

Göz 3
2005 22 Korku Oyuncu 4.8 1,724
2004 21 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,190
2004 21 Romantik Oyuncu 5.9 145
2004 21 Komedi Oyuncu 6.6 1,174
2002 19 Dram Oyuncu 7.1 3,095
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019