Giriş Kayıt
George Doty IV

George Doty IV


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

George Doty IV, senarist, yapımcı, oyuncu.

Drake & Josh (2004), Victorious (2010), Zoey 101 (2005), (2007) iCarly (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Senarist 8.0 510
2011 Komedi Yapımcı 8.2 340
2010 Komedi Senarist 6.9 16,670
2008 Komedi Yapımcı 7.1 71
2007 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.6 28,420

Scooby-Doo: Mumyam Nerede?
2005 Animasyon Senarist 6.7 2,097
2005 Animasyon Çeşitli 6.5 2,630
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 12,013
2004 Animasyon Senarist 6.8 3,055
2004 Komedi Oyuncu
Senarist
7.7 31,410
1989 Komedi Çeşitli 8.9 220,432
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019