Giriş Kayıt
Akio Takami

Akio Takami


Animasyon, Sanat Bölümü

Akio Takami, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Animasyon 6.5 168
2011 Animasyon Animasyon 6.0 629
2010 Animasyon Animasyon 7.0 227
2009 Dram Çeşitli 6.3 157
2009 Animasyon Animasyon 6.9 484
2008 Animasyon Animasyon 6.4 19
2008 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
6.1 280
2007 Animasyon Animasyon 7.1 448
2006 Animasyon Animasyon 7.0 670

Şaman Kral
2005 Animasyon Animasyon 8.1 4,212
2002 Animasyon Animasyon 7.1 589
2001 Animasyon Animasyon 6.9 435
2000 Animasyon Animasyon 7.3 356
2000 Animasyon Animasyon 7.2 1,022
2000 Animasyon Animasyon 7.1 1,889
1998 Animasyon Animasyon 6.5 201
1996 Animasyon Animasyon 7.8 3,490
1995 Animasyon Animasyon 7.2 230
1993 Animasyon Animasyon 7.6 3,286
1992 Animasyon Animasyon 6.8 33
1987 Animasyon Animasyon 7.5 1,006
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,376) A Star Is Born (3,512) Bohemian Rhapsody (3,469) Suspiria (1,703) IO (1,519) Close (1,472) Keepers (1,262) The Girl in the Spider's Web (1,213) Museo (1,057) Venom (1,004)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,044) True Detective (7,072) Luther (2,898) The Punisher (2,420) The Flash (2,183) The Big Bang Theory (1,363) The Blacklist (1,305) Black Mirror (1,160) Project Blue Book (1,118) Peaky Blinders (1,104)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019