Giriş Kayıt
Ranvir Shorey

Ranvir Shorey (46)


Oyuncu

Ranvir Shorey, 18 Ağustos 1972 Jeddah, Saudi Arabia doğumlu oyuncu.

Ek Tha Tiger (2012), No Smoking (2007), Chandni Chowk to China (2009), Pyaar Ke Side Effects (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1972
Doğum Yeri: Jeddah, Saudi Arabia
Diğer Bir İsmi: Ranvir Sheorey | Ranvir Shoerey | Ranveer Shorey |
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,775
2018 46 Dram Oyuncu 7.3 240
2017 45 Dram Oyuncu 8.1 478
2017 45 Dram Oyuncu 7.3 244
2016 44 Dram Oyuncu 7.5 2,952
2016 44 Suç Oyuncu 5.7 322
2015 43 Biyografi Oyuncu 7.5 420
2014 42 Komedi Oyuncu 5.4 3,070
2014 42 Suç Oyuncu 7.6 3,583
2013 41 Komedi Oyuncu 8.0 8,357
2013 41 Dram Oyuncu 6.7 4,500
2013 41 Komedi Oyuncu 5.4 684
2012 40 Dram Oyuncu 5.1 3,688

Geceyarısı Çocukları
2012 40 Dram Oyuncu 6.2 2,728
2012 40 Aksiyon Oyuncu 5.5 26,443
2012 40 Komedi Oyuncu 5.6 221
2010 38 Dram Oyuncu
6.9 457
2010 38 Komedi Oyuncu 6.7 1,144
2010 38 Komedi Oyuncu 6.1 278
2010 38 Dram 7.6 1,888
2009 37 Komedi Oyuncu
6.3 505
2009 37 Romantik Oyuncu 5.7 343
2009 37 Komedi Oyuncu 3.7 977
2009 37 Aksiyon Oyuncu 6.0 747
2009 37 Aksiyon Oyuncu 4.0 7,103
2008 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 12,995
2008 36 Komedi Oyuncu 7.8 5,427

Moda
2008 36 Dram 7.0 10,901
2008 36 Komedi Oyuncu 3.8 663
2008 36 Dram Oyuncu 4.9 771
2007 35 Dram Oyuncu 6.4 2,628
2007 35 Dram Oyuncu 7.2 5,641
2007 35 Komedi Oyuncu 2.5 321
2007 35 Komedi Oyuncu 7.7 10,214
2007 35 Komedi Oyuncu 6.1 2,033
2007 35 Dram Oyuncu 6.6 1,325
2006 34 Komedi Oyuncu 8.3 19,945
2006 34 Komedi Oyuncu 6.7 2,816
2006 34 Aksiyon Oyuncu 4.2 313
2006 34 Dram Oyuncu 6.8 575
2004 32 Savaş Oyuncu 7.9 18,085
2003 31 Komedi Oyuncu 5.4 68
2003 31 Dram Oyuncu 5.2 1,893
2003 31 Komedi Oyuncu 7.3 670
2002 30 Komedi Oyuncu 2.9 518
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,007) Game of Thrones (11,334) Warrior (2,355) The 100 (2,173) Black Mirror (1,914) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,399) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019