Giriş Kayıt
Catherine Lehman

Catherine Lehman


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Catherine Lehman, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Juno (2007), İnfazcı: Savaş Bölgesi (2008), Reaper 1 (2007), Witches of East End (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sanat Yönetmeni 7.6 22,188
2010 Suç Sanat Yönetmeni 6.3 338

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 56,797
2008 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 1,401
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 7.5 462,541

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Sanat Yönetmeni 5.7 12,177
2007 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 1,967

Reaper 1
2007 Macera Sanat Yönetmeni 7.8 22,241

Lanetli Ada
2006 Korku Sanat Bölümü 3.7 59,672

Sis
2005 Korku Sanat Yönetmeni 3.6 32,797

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.5 50,169

Sokak Arkadaşları 2
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 4.6 4,401
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 3,598

Willard'ın Fareleri
2003 Dram Sanat Bölümü 6.2 16,544

En Değerli Maymun
2000 Komedi Sanat Bölümü 3.9 2,060
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019